Hiba a lekérdezésben: - Sztorizó történetek
        
2019. február 17., Donát       


 Vissza a főoldalra | Legújabbak | Legnézettebbek | Címketár | Archívum | Felhasználóink
Komppal utazik a folyón a madárpár repülés helyett! Írta: D.Szilard, 2008.03.20
Tagek: komp, folyó, madár, állat, repül, angliai, hajó, víz, utazás, látványosság 0 db komment

Rendszeresen komppal utazik egy madárpár repülés helyett a Fal folyón Angliában. A hajóskapitány elmondása szerint már hónapok óta minden reggel a 8.15-ös komppal mennek át a part túloldalára, és még egyszer sem késték le az utolsó hajót visszafelé. Az állatok valószínűleg a társaság és a saját lustaságuk miatt választják az utazás ezen módját. Az utasok persze nagyon örülnek a lassan látványosságként kezelt két vízi madárnak, el is nevezték őket Frednek és Fredának. Az állattudományi intézet egyik szakértőjének elmondása szerint ezek a vízi madarak híresek a kényelmességükről, és a barátságosságukról.

Forrás: The Sun, 2006. január 6.
Kép: James Logan, www.flickr.com.

 

A történet közlését köszönjük a www.okorszem.hu-nak.

 

Küldd el ezt a történetet egy ismerősödnek!
Share

Kommentek

- Még nincs komment -

Név:
E-mail:
Komment:
Megerősítő kód:

Kérünk, valamennyi mezőt tölts ki!

E-mail címed nem jelenik meg az oldalon, és adatvédelmi szabályzatunk értelmében nem adjuk ki harmadik fél számára.

Fontos, hogy a megerősító kódot karakterhűen billentyűzd be, a kis- és nagybetűk is számítanak. Megerősítő kód használatára az internetes robotok által okozott tartalomelárasztás kivédése miatt van szükség. Ez a látogatóink védelmét szolgálja, de regisztrált felhasználóink számára a belépést követően ez természetesen nem szükséges a kommenteléshez.

A Sztorizó legnézetteb címkéi:

barátság, női szív, csirke, férfi, házasság, kórház, bűnöző, háború, bölcsesség, busz, bácsi, veszély, költség, sport, mozi, iskola, mottó, kérdés, szabályzat, érdekes, vízóraakna, elmebeteg, erdő, vihar, szőke, csokoládé, pénz beszél, üveggolyó, csoda, orvos, humor, ceruza, mobiltelefon, iroda, mese, gyerek, magyar, mentő, szülő, idős, farkas, üzenet, vallás, kakas, levél, ablak, 11, munka, ház, autó, történelem, nevelés, máv, sorsolás, szegény, bíróság, juhász, vámpír, rablás, tolvaj, védőbeszég, tűz, megcsalás, , hála, király, pasi, végállomás, horvát, boldog, bártulajdonos, rendőr, modern, állat, állásinterjú, emlék, szemét, árvaság, telefon, cipész, ágy, spanyol, feleség, tehén, víz, intelligencia, tenger, élet, mondás, tájékoztató, büntetés, tök, ellenőrző, , kapitalizmus, ausztrál, halál, teszt, részeg, közgáz, munkahely, kína, börtön, iq, zuhanás, fiú, pénz, darwin-díj, dráma, menedzser, tanulság, esernyő, egyetem, barát, , fotó, szója, mérnök, ferrari, box, vonat, pap, szent péter, fáradtság, férj, kutya, csend, város, sör, mell, szeretet, lengyel, malac, nők, perel, kocsma, tilt, gázvezeték, trafipax, tűzoltó, élmény, szüret, hajó, ivás, cola, temetés, ember, rendszergazda, angol, meztelen,

Történetek |   |  Impresszum |  Jogi nyilatkozat |  RSS